Schimbarea anotimpului aduce noi ritualuri de îngrijire în prim plan. Așa cum în fiecare anotimp existӑ anumite tipuri de tratamente care sunt potrivite pentru tine și tenul tӑu, toamna vântul și aerul rece impune tratamente cosmetice bazate pe hidratare și regenerare a pielii. De acemenea se poate ține cont de locul unde stai, de cantitatea de apӑ pe care o bei, etc. Nevoia de cosmeticӑ facialӑ este prezentӑ indiferent de vȃrsta pe care o ai sau de stilul de viațӑ pe care l-ai adoptat. Iatӑ cȃteva informații care te vor ajuta sӑ ȋți ȋnțelegi mai bine tenul și modul ȋn care trebuie sӑ ȋl ȋngrijești.

Nevoi diferite pentru tenului tӑu ȋn funcție de anotimp

Indiferent de anotimpul ȋn care ești, este bine sӑ ai grijӑ de modul ȋn care aratӑ pielea. Fiecare ten este diferit și are nevoi de ȋngrijire specifice. Trecerile de la un anotimp la celӑlalt pot avea un impact asupra felului ȋn care arată pielea ta. De aceea este recomandatӑ o anumitӑ rutinӑ de ȋngrijire pentru fiecare moment al anului. De exemplu, perioadele foarte calde au nevoie de mai multӑ hidratare de cele mai multe ori. Desigur, o analizӑ dedicatӑ tenului tӑu realizată de un salon de cosmetică București te poate ajuta sӑ iei deciziile cele mai potrivite de tratament.

Analiza tenului și de repararea problemelor toamna

Toamna tenul tӑu trece prin aceleași transformӑri puternice prin care trece ȋntreg corpul. Diferența de temperaturӑ, scӑderea nivelului de luminӑ din timpul zilei, scurtarea timpului pe care ȋl petreci afarӑ, pot avea influențe ȋn modul ȋn care arӑți și te simți. Astfel, este recomandatӑ o bunӑ analizӑ a pielii tale ȋn perioada toamnei. Tenul va putea sӑ primeascӑ, prin procedee specifice, ceea ce are nevoie. La salon poți avea parte de cele mai bune tratamente pentru tine. Antica Hair Studio are o gamӑ largӑ de produse și tehnici care te pot susține pentru a avea cea mai luminoasӑ și frumoasӑ piele.

Tenul tӑu poate sӑ fie deshidratat

Orice ten poate avea diverse probleme care trebuie ameliorate. Una dintre cele mai frecvent ȋntȃlnite situații sunt cele legate de deshidratare. Aceasta poate sӑ aparӑ datoritӑ lipsei apei ȋn organism, datoritӑ lipsei somnului sau stilului de viațӑ ȋn general. De asemenea deshidratarea tenului este prezentӑ și la trecerea de la un anotimp la celӑlalt. Un salon cosmetica te poate ajuta sӑ ȋți reechilibrezi hidratarea prin tratamente și mӑști specifice. De asemenea toate procedurile pe care le poți folosi la un salon nu ȋți sunt disponibile acasӑ și sunt realizate ȋntr-un mod profesionist.

Beneficiile apelării la un salon de cosmetică

Este bine sӑ mergi la salon ȋntr-un mod frecvent pentru a evita degradӑrile pielii pe termen lung. Dacӑ poți sӑ surprinzi orice tip de problemӑ de la ȋnceput, de la primele semne, atunci poți reuși sӑ gӑsești rezolvӑrile foarte rapid. Ceea ce poți face acasӑ este sӑ ȋl demachiezi ȋn fiecare seara și sӑ ȋi aplici creme de hidratare potrivite pentru tine. Vei avea un ten de invidiat dacӑ ȋl ȋngrijești permanent, dacӑ ai o rutinӑ la salon și acasӑ.