Bărbații s-au bazat pe substanțe parfumate de multe mii de ani. Parfumurile pentru bărbați au jucat întotdeauna un rol major în acest sens. În urmă cu șase mii de ani au fost utilizate în acest scop uleiuri parfumate, iar astăzi gama de parfumuri arăbești pentru bărbați este și mai largă. Deoarece parfumurile pentru bărbați sunt întotdeauna indicatori de stil, sunt alese de bărbații care știu să aibă grijă de ei. Parfumurile pentru bărbați au fost întotdeauna simboluri de statut în același timp. În cele mai vechi timpuri erau folosite pentru a indica statutul social și pentru a dovedi apropierea de zei. Chiar și în vremurile în care existau rezerve religioase despre cosmetice, parfumurile își păstrau statutul pentru bărbați. Chiar și în Evul Mediu erau simboluri de statut. Numai nobilimea și oamenii bogați și independenți își permiteau să se înconjoare cu mirosurile nobile.

Cum să alegi un parfum pentru EL?

Astăzi, gama de parfumuri arăbești Zafaran este și mai largă putând alege un cadou pentru un bărbat. Nu numai numele mărcilor sunt o indicație a statutului purtătorilor lor, deoarece, parfumurile în sine vorbesc de la sine. Notele proaspete de citrice, lemn de santal moale sau paciuli izbitoare sunt favoritele de lungă durată ale majorității bărbaților. Extracte din plante și condimente au fost adăugate recent la gama de parfumuri. Această diversitate asigură că fiecare femeie va găsi parfumul perfect pentru EL. Așadar, parfumul pentru bărbați poate fi folosit ca mijloc versatil în anumite scopuri, și mai ales de a fi oferit cadou. Aroma orientală oferă informații despre intenții, deoarece parfumurile proaspete reprezintă vitalitatea, în timp ce parfumurile opulente și intense sunt prima alegere pentru bărbații exclusivi și aproape avangardişti.

La baza fiecărui succes se află atitudinea personală și îngrijirea specială cu care producătorii parfumurilor autentice arabești, reușesc să inspire inimitabilitatea fiecărui parfum. Uleiurile naturale selectate special, sunt cheia longevității fiecăruia dintre parfumurile arăbești. În laboratoarele moderne, dar păstrând spiritul secolelor, se modelează fiecare dintre parfumurile arăbești până la perfecțiune. Parfumurile bărbătești variază de la note franceze sofisticate, pe care chiar cel mai priceput maestru al parfumurilor le-ar invidia, la parfumurile tradiționale puternice arăbești. Se combină marea Golfului Persic cu Nisipurile deșertului și se adaugă un strop din magia necunoscută a munților stâncoși.

Parfum pentru bărbați Royal

Parfumurile populare pentru bărbați sunt întotdeauna individuale. Parfumurile susțin personalitatea bărbatului. În plus, selecția bogată a diferitelor parfumuri va asigura întotdeauna că fiecare bărbat își va găsi propriul parfum special. Prin urmare, poți alege parfumul Royal pentru bărbați.  Un parfum regal îndrăzneț pentru bărbații care își urmează instinctele regale și nu se abat de la principiile lor. Royal este un parfum pentru bărbatul puternic care îi întrece pe ceilalți. Notele de vârf se deschid cu arome fructat-condimentate, piersica, scorțișoara, piper, pere. Notele de mijloc sunt florale, tuberoza, iasomie și se închide cu note de bază: mosc, vanilie, mosc alb.

Succesul extraordinar al parfumului pentru femei Royal, a devenit motivul apariției unui parfum arăbesc Royal complementar, cu o pronunțată culoare fructat-florală. Lejeritatea notei inițiale este formată de predominanța fructelor, a nuanțelor ușor piperate de piper, amestecate cu tuberoza, scorțișoara și compoziția florală. Astringența iasomiei echilibrează dulceața fructelor. Iasomia este clar auzită în nota inimii, oferind o aromă complexă florală.