Daca iti doresti un trai mai bun, lipsit de atatea griji, in care sa iti poti permite sa mergi intr-o vacanta, sa iti cumperi o casa sau o masina, poate ca ar trebui sa te intereseze ofertele de angajare de la Prime Studios. Cu totii stim ca banii nu pica din cer. Trebuie sa muncim pentru a obtine ceea ce ne dorim. Poate ca nu totul se invarte in jurul banilor, insa fara ei nu ne-am putea indeplini anumite vise.

 

Salariul minim pe economie nu este deloc satisfacator, iar de multe ori nici nu ne ajunge de la o luna la alta. Iar munca, este de obicei una stresanta, unde oricat de bine ai face lucrurile, seful nu este niciodata multumit. De aici apar si frustrarile pentru ca nu te simti apreciat pentru efortul depus, iar daca la inceput sa mergi la munca era o placere, acum este un chin.

 

Desigur ca nu toate joburile presupun sa aiba un sef care nu este multumit niciodata. La Prime Studios spre exemplu, exista o echipa entuziasta, care merge cu drag la munca, fara a avea pe cap stresul unui job de pe piata din Romania, unde salariile sunt minime pe economie.

 

Diferenta dintre Prime Studios si alte joburi de pe piata

 

Comparativ cu un job de la stat spre exemplu, Prime Studios ofera un salar mult mai atractiv. Important de mentinut este faptul ca orice model angajat aici, are carte de munca, plus toate taxele si impozitele platite la zi, la stat. Asadar, Prime Studios vine cu un salariu de 5.000 de lei pe luna, pentru inceput pentru a asigura o stabilitate financiara. Insa nu acesta este tot venitul pe care il poate castiga un model. Bonusurile lunare sunt la fel de atractive, unele cu mult mai mari decat salariul. Asta depinde in special de modelul de videochat, si anume cate ore munceste intr-o luna.

 

Chiar daca programul este unul foarte flexibil, de 8 ore, 5 zile pe saptamana, modele care doresc sa primeasca mai multi bani pot face ore suplimentare. Astfel ca isi pot dubla atat salariul cat si bonusurile. In plus, pentru modelul cu cele mai multe ore petrecute online intr-o luna, va fi rasfatata si cu un city break de 5 stele. In pagina prime-studios.ro la rubrica angajari videochat poti vedea mai multe detalii.

 

Nu doar partea financiara este atractiva

 

Prime Studios nu pune accent pe experienta, asa cum se intampla la alte joburi. Femeile care doresc sa lucreze ca si model de videochat vor avea parte de traininguri gratuite pentru a putea invata pas cu pas ceea ce trebuie sa faca pentru a ajunge la performanta.

In plus, avand in vedere ca la baza acestei industrii este comunicarea, modelele vor primi si traininguri gratuite de limba engleza.

 

Stres la Prime Studios nu exista. Modelele vor lucra intr-un mediu de lux, unde vor primi in permanenta sustinere si incredere din partea echipei. Aparatura pusa la dispozitie este de ultima generatie pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Ofertele insa nu se termina aici. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina oficiala.

 

 

Contact:

0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei).