A alege flori pentru o înmormântare poate fi foarte copleșitor. Există atât de multe tipuri diferite de flori și atât de multe culori și forme diferite dintre care trebuie să alegem, încât de multe ori nici nu știm de unde să începem.

Când vine vorba despre o înmormântare, mulți oameni se duc cu gândul la flori și coroane funerare. Florile sunt o modalitate frumoasă și elegantă de a onora un deces. Există, de asemenea, diferite tipuri de coroane funerare dintre care putem alege atunci când ne pregătim pentru o înmormântare.

Coroanele sunt o modalitate frumoasă de a ne aminti de o persoană dragă și au fost folosite la înmormântări de secole. În mod tradițional, coroanele funerare erau făcute din plante perene, tradiție ce ar fi trebuit să se păstreze și în zilele noastre.

Ce fel de flori sunt mai potrivite pentru o înmormântare?

E dificil de spus ce flori ar fi cele mai potrivite pentru o înmormântare. În funcție de tipul ceremoniei, aranjamentele florale funerare pot avea o varietate de tematici. Culorile dintr-un astfel de aranjament ar trebui să fie subtile, pentru a veni în completarea celor fie din veșminte, fie din funeraliile în sine. În general, majoritatea florilor este potrivită pentru o înmormântare, indiferent dacă le comandăm online sau le alegem de la o florărie locală.

Înmormântarea este un eveniment foarte solemn și este important ca florile alese pentru această ceremonie să fie respectabile. O idee ar fi să alegem flori albe. O altă variantă ar fi să alegem flori de primăvară, precum lalelele sau narcisele, care înfloresc până în vară.

Florile sunt ceva foarte personal, deci este important să luăm în considerare și preferințele individuale atunci când facem sau dăm comandă de un aranjament funerar. De exemplu, unii oameni preferă levănțica sau crinul, deoarece amandouă au aceeași semnificație.

De ce trebuie să ținem cont când alegem o coroană?

Florile sunt ceva comun când vine vorba de o înmormântare. Coroanele funerare nu sunt folosite doar pentru a decora sicriul la cimitir, ci de cele mai multe ori sunt așezate la intrare în clădirea în care urmează a se desfășura ceremonia funerară.

Atunci când alegem flori pentru o înmormântare, există câteva modele tradiționale care ne ajută să setăm un anumit ton pentru evenimentul nostru. Florile ce se aduc la înmormântări sunt de obicei asociate cu doliul, dar acest lucru nu înseamnă că ele trebuie să fie terne. Coroanele funerare sunt create și pentru a reprezenta speranța și vindecarea.

O coroană funerară este un obiect decorativ format, de obicei, din diverse buchete de diferite tipuri de flori, plante sau verdeață. Cel mai indicat este să alegem o coroană funerară care să vină în completarea schemei de culori a evenimentului per total. De exemplu, dacă vom avea un eveniment cu tematică mai naturală, atunci vom utiliza un aranjament funerar cu mai multă verdeață. Dacă evenimentul are o tematică mai tradițională, atunci vom alege o coroană de lavandă sau cu diverse flori în nuanțe de violet.

Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când alegem o coroană funerară. Culoarea, forma, dimensiunea și tipul florilor sunt doar câteva dintre acestea. Uneori, oamenii își doresc flori sau culori specifice diverselor tipuri de înmormântări. În acest caz, este important să știm ce tip de înmormântare urmează să avem, astfel încât să putem achiziționa cele ma potrivite flori pentru evenimentul nostru.