Aplicele de perete sunt o modalitate excelentă de a oferi oricărei camere din casa dvs. un aspect proaspăt, nou. Ele vin în multe stiluri diferite și pot fi folosite pentru a accentua orice tip de decor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui aspect tradițional sau contemporan, aplicele de perete vă pot ajuta să obțineți efectul dorit.

Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai tradițional, luați în considerare utilizarea aplicelor de perete care au finisaje din alamă sau bronz. Pentru un aspect mai contemporan, încercați să utilizați aplice cu finisaje cu nichel periat sau crom. Dacă doriți să adăugați o notă de eleganță decorului dvs., încercați să utilizați aplice de perete din cristal.

Indiferent de stilul pe care îl alegeți, aplicele de perete sunt o modalitate excelentă de a actualiza aspectul oricărei camere din casa dvs.

Ce sunt aplicele de perete?

Aplicele de perete sunt un tip de corpuri de iluminat care se montează pe perete. Ele vin într-o varietate de stiluri și pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv metal, sticlă și lemn. Aplicele de perete pot fi folosite pentru a oferi iluminare ambientală sau pentru a accentua anumite zone ale camerei. Atunci când alegeți aplice perete, este important să luați în considerare dimensiunea camerei și schema generală de design.

Unde să plasați aplice de perete pentru un efect sporit

Cel mai bun loc pentru a pune o aplice de perete este pe perete lângă o fereastră. Acest lucru va permite luminii să se proiecteze de pe pereți și să creeze un aspect mai blând în cameră. Dacă aveți un șemineu, un alt loc bun pentru a pune o aplice de perete este lângă șemineu. Acest lucru va adăuga mai multă lumină camerei și o va face să se simtă mai primitoare.

Holul este un alt loc potrivit pentru aplice. Aplicele de perete pot da camerei un aspect proaspăt și sunt o modalitate ieftină de a actualiza decorul casei tale. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga puțină lumină și stil holului dvs., luați în considerare instalarea aplicelor de perete.

Diferite tipuri de aplice de perete

Aplicele de perete sunt o modalitate excelentă de a adăuga lumină în orice cameră din casa ta. Există multe stiluri diferite de aplice de perete din care puteți alege, astfel încât să puteți găsi cea perfectă pentru decorul dvs.

Aplicele de perete cu lumânări sunt o alegere clasică care poate adăuga o notă de eleganță oricărei încăperi. Vin într-o varietate de stiluri, de la tradițional la contemporan, astfel încât să puteți găsi aspectul perfect pentru casa dvs. Dacă doriți ceva puțin diferit, încercați un aplice cu lumânări LED.

Cum să alegi aplicele potrivite

Aplicele de perete sunt o modalitate excelentă de a oferi oricărei camere un aspect proaspăt. Ele vin în multe stiluri diferite și pot fi folosite pentru a oferi atât iluminare ambientală, cât și iluminare de lucru. Atunci când alegeți aplicele potrivite pentru casa dvs., există câteva lucruri de care trebuie să aveți în vedere.

În primul rând, luați în considerare scopul aplicei. Căutați ceva care să ofere lumină ambientală sau iluminare de lucru? Dacă aveți nevoie de iluminare de lucru, asigurați-vă că alegeți o aplice cu o nuanță care direcționează lumina în jos. Dacă sunteți în căutarea luminii ambientale, alegeți o aplice cu un design deschis care permite luminii să strălucească în toate direcțiile.

Apoi, țineți cont de decorul existent în casa dvs. Alegeți o aplice care să completeze stilul dvs. existent. De exemplu, dacă casa ta este decorată în stil rustic, alege aplice cu finisaj antic.

Aplicele de perete sunt o modalitate excelentă de a vă lumina dormitorul, baia sau chiar biroul

Aplicele de perete sunt o modalitate excelentă de a-ți lumina dormitorul, baia sau chiar biroul. Adăugând câteva aplice la decorul tău, poți crea un aspect elegant pentru cameră. Aplicele de perete vin într-o varietate de stiluri și modele, astfel încât să o puteți găsi pe cea perfectă pentru a vă completa decorul existent. Sunt relativ ieftine și pot fi găsite la majoritatea magazinelor de electrice online. În plus, pot fi instalate destul de ușor dacă există un cablaj anterior.