Haina de blana naturala vulpe e una dintre cele mai elegante piese vestimentare de care s-ar putea bucura garderoba ta. Nicio alta optiune vestimentara de pe piata nu poate concura in termeni de eleganta si rafinament cu blana naturala. Designerii atrag atentia si asupra rezistentei si durabilitatii blanei naturale, dar si asupra confortului termic garantat.

Daca nu stii ce sa alegi intre haina de blana sintetica, mai atractiva ca pret, sau haina de blana naturala de vulpe, specialistii iti vin in ajutor cu o lista de sfaturi.  Afla care sunt motivele pentru care blana naturala este, intotdeauna, alegerea optima pe termen foarte lung.

 

O haina din blana naturala are un aspect estetic de neegalat

Nicio haina de blana sintetica nu poate concura cu o haina din blana naturala, in privinta aspectului. Acest tip de articol vestimentar evoca imaginea unei personalitati pe covorul rosu, pentru ca vine la pachet cu un nivel crescut de eleganta si rafinament. Stralucirea pe care o are blana naturala nu poate fi redata prin blana falsa, care are o textura cu totul si cu totul diferita, devenind chiar si lipicioasa, in medii cu umiditate crescuta. Chiar daca intentia blanurilor artificiale este de a reda aspectul pieselor naturale, acestea sunt doar imitatii, limitate din punct de vedere a avantajelor pe care le pot oferi. Decizia este una foarte clara.

 

Confortul termic, un alt avantaj esential pe care ti-l aduce blana naturala

Nu exista nicio indoiala: haina de blana naturala asigura un nivel optim de confort termic. Pe langa blana (materia prima) in sine, ea contine si un strat interior si captuseala, contribuind la izolarea termica. Natura ofera animalelor tipul de blana potrivit pentru a putea supravietui in cele mai agresive conditii de mediu. Nu uita ca inclusiv cele mai mici animale se pot adapta temperaturilor extreme, datorita blanii lor. Cand aceasta este incorporata in imbracaminte, vine la pachet cu avantajul confortului termic, imposibil de egalat prin blana de plastic, care doar imita aceste piese.

 

Poti purta blana naturala de vulpe peste ani, nu doar cateva sezoane

Utilizata in conditii optime, haina de blana naturala rezista zeci de ani, cu mici interventii de restilizare. Modul in care este construita determina modul in care va uza in timp. Daca prin purtarea zilnica sunt fire din haina care cad sau apar portiuni in care blana s-a tocit, nu trebuie decat sa te adresezi caselor de blanuri care efectueaza proceduri profesioniste de rezistilizare. La capatul opus sunt blanurile false, create din mase plastice, care se pot purta doar cateva sezoane, dupa care ajung la gunoi. Chiar daca pretul de achizitie este mai mare in cazul blanurilor naturale, tine cont ca este o investitie pe termen foarte lung.

 

Casa de Blanuri MG, cel mai renumit magazin de blanuri din Bucuresti, vinde produse de lux

Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele pe care le are o blana naturala de calitate premium, alege Casa de Blanuri MG. Cu o tradie ce dateaza din 1939, magazinul de lux iti ofera garantie extinsa la toate produsele din oferta, chiar si pe o perioada de pana la 5 ani. Hainele de blana din acest mediu de achizitie respecta cele mai inalte standarde de calitate, sunt aspectuoase, rezistente si durabile. Merita!