Alegerea perechii potrivite de cercei de aur pentru copii poate fi dificilă – mai ales atunci când faceți cumpărături pentru un copil care abia a început să poarte cercei. Există atât de multe opțiuni de luat în considerare: mărime, culoare, formă și multe altele!

Primul sfat: păstrează-le simple! Dacă ești în căutarea a ceva mai elaborat, poate vrei să te gândești să optezi pentru argint sau aur roz în loc de aurul galben tradițional. În acest fel, copilul tău nu se va plictisi de noii cercei la fel de repede cum ar face-o dacă i-ar purta în fiecare zi.

Al doilea sfat: asigurați-vă că sunt potriviți vârstei! Dacă copilul tău este foarte mic (sub doi ani), atunci ia în considerare posibilitatea de a-i cumpăra cercei aur mici, adecvați vârstei lor

Al treilea sfat: luați în considerare stilul în detrimentul mărimii atunci când alegeți o pereche de bijuterii care pot fi purtate atât la ținutele casual, cât și la cele formale, astfel încât copilul dvs. să le poată purta oricând dorește.

Cum alegeți cerceii pentru copii mai mari

Primul pas este să stabiliți ce tip de cercei preferă copilul dumneavoastră. Îi place senzația cerceilor care atârnă sau preferă cerceii cu șurub? Îi plac cerceii mari sau preferă să poarte o pereche de cercei delicați? Odată ce v-ați dat seama de preferințele copilului dumneavoastră, va fi mult mai ușor să găsiți o pereche care să se potrivească atât nevoilor dumneavoastră, cât și ale lui.

În continuare, luați în considerare unde veți cumpăra acești cercei. Dacă cumpărați de la un magazin de bijuterii, atunci probabil că există mai multe opțiuni disponibile din care să alegeți. Unele magazine de bijuterii sunt specializate în bijuterii pentru copii, în timp ce altele nu; acest lucru poate afecta tipul de selecție pe care o au. Dacă este posibil, încercați câteva stiluri diferite înainte de a face cumpărături, astfel încât să puteți vedea cum i se potrivesc.

În cele din urmă, luați în considerare dacă copilul dumneavoastră are sau nu are încă urechile găurite! Dacă nu, atunci așteptați până după ce își vor fi făcut piercing înainte de a alege orice fel de cercei.

Cerceii de aur sunt o modalitate excelentă de a permite copilului să-și exprime individualitatea. Atunci când alegeți cercei de aur pentru un copil mic, veți dori să luați în considerare dimensiunea și greutatea cerceilor, precum și cât de lungi sunt aceștia.

Dacă vă decideți să cumpărați cercei de aur, asigurați-vă că sunt mici și ușori. Aceste tipuri de cercei sunt, de obicei, cele mai bune pentru copiii mici. De asemenea, puteți căuta cercei de tip post care au un suport de tip fluture. Aceștia vor oferi mai mult suport pentru urechile tinere și vor fi mai ușor de pus decât cei cu șurub.

Dacă alegeți cercei tortițe, țineți cont de faptul că aceștia se pot balansa dintr-o parte în alta dacă copilul dumneavoastră aleargă în timpul jocului sau în pauza de la școală. Acest lucru i-ar putea face să se lovească de ceva și să se deterioreze sau să se piardă! Dacă acest lucru vă îngrijorează și s-ar putea întâmpla des atunci încercați să folosiți în schimb cercei de tip fix, cu șurub, astfel încât să rămână mai bine la locul lor atunci când sunt purtați de copiii activi în timpul activităților lor de joacă.

Mărimea contează când alegeți cerceii pentru copii mici

Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cercei de aur pentru copii este că dimensiunea tijei trebuie să fie proporțională cu urechile lor. Dacă postamentul este prea mare pentru lobul urechii lor, ar putea duce la durere sau disconfort pe măsură ce cresc și poartă bijuteriile mai mult timp. Pe de altă parte, dacă este prea mic, acesta nu va rămâne la fel de bine pe urechile lor în timp. Așadar, ce mărime ar trebui să alegeți? Asta depinde de vârsta copilului dumneavoastră!

Când vine vorba de modă, copiii sunt la fel de atenți la stil ca și adulții. Iar cu accesoriile potrivite, îi puteți ajuta să își exprime individualitatea și să se remarce.

Dar atunci când cumpărați prima pereche de cercei pentru copilul dvs. – sau chiar un look mai matur – este important să țineți cont de faptul că s-ar putea să apată diferite iritații și intoleranțe la anumite tiputi de metale. De aceea, vă recomandăm să alegeți cercei din aur pentru copii: vor rezista la uzură mai bine decât alte metale și vor arăta întotdeauna minunat.

De fapt, aurul este unul dintre cele mai populare materiale pe care oamenii le aleg atunci când doresc să adauge o notă de lux sau opulență garderobei lor. Iată câteva sfaturi pentru alegerea cerceilor din aur pentru copii:

  1. Căutați modele mai mici, care se vor potrivi bine formei feței copilului dvs.
  2. Asortați-i cu alte piese din ținuta lor, astfel încât să nu domine întregul look
  3. Alegeți stiluri care să se potrivească cu tonul pielii copilului dumneavoastră.