Telefonul a devenit una din cele mai prețioase obiecte din viața unui om, fiind absolut necesar pentru a ține legătura cu prietenii și familia, pentru lucru sau școală, dar și pentru a efectua plăți sau de a face poze la o calitate înaltă. Apple deține locul 1 în comercializarea telefoanelor sale pe teritoriile mai multor continente, iar produsele sale, prin calitatea lor superioară față de alte brand-uri, necesită o protecție sporită.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți menține telefonul în stare perfectă

Oferă-i o husă protectoare

Husele de telefon pot schimba total aspectul telefonului tău, prin multitudinile de culori disponibile și design-urile futuristice ale acestora. Pe site-ul celor de la Brandgsm.ro poți găsi o mulțime de produse destinate telefonului tău, iar dacă ești posesorul celui mai „cool” telefon Apple, click aici pentru huse de iPhone 14 Pro Max și alege acum o nouă „față” pentru acesta. Există mai multe tipuri de huse disponibile, precum cele de tip carte, cele cu loc special destinat cardurilor bancare, cele care pot fi purtate la gât, dar și cele simple. Culorile și modelele acestora depind de producător, dar și de culoarea telefonului tău, variind de la negru la roz sau chiar turcoaz. Pe site sunt disponibile branduri precum Guess, Karl Lagerfeld, dar și huse originale de la Apple.

Protejează-i ecranul cu o folie de protecție

În cazul în care ai scăpat telefonul pe jos, nu este suficientă doar o husă, ci și o folie protectivă pentru ecranul său. Există mai multe tipuri de folii, precum cele de sticlă sau de silicon, fiecare având proprietățile ei, cele de sticlă fiind mai vizibile pe suprafața telefonului și oferind o protecție sporită, pe când cele de silicon sunt mai discrete și nu oferă aceeași protecție în cazul unui accident. De asemenea, ai opțiunea unei folii de tip Privacy, care împiedică privirile persoanelor de lângă tine asupra telefonului tău.

         Încearcă să îți protejezi telefonul de anumite condiții

         Chiar dacă telefoanele din ziua de azi sunt clasificate drept rezistente la praf și apă, chiar și pentru minute bune, nu este recomandat contactul cu acestea, putând deteriora componente ale telefonului precum difuzoarele, camerele și portul de încărcare. Desigur, există huse certificate pentru căzături violente ale telefonului, sau huse care oferă protecție etanșă atunci când telefonul este folosit sub apă. De asemenea, este recomandat să nu iei cu tine telefonul în medii foarte umede, cu aburi, precum sauna sau atunci când faci duș, iar atunci când ești pe nisipul fierbinte pe malul mării, ai grijă să acoperi telefonul de razele directe ale soarelui, pentru a preveni supraîncălzirea acestuia și, în cel mai rău caz, explozia bateriei sale.

Așadar, pentru a menține telefonul ca nou mereu, achiziționează acum o husă de protecție și bucură-te de o experiență cât mai plăcută.

Sursa foto: Unsplash.com