Mulți dintre noi cunoaștem cel puțin o persoană care arată întotdeauna impecabil, proaspăt și pus la punct chiar și după o zi stresantă la serviciu sau după două ore petrecute la sală. Cu siguranță, v-ați întrebat de nenumărate ori cum reușesc aceste persoane să arate întotdeauna ireproșabil. Iată că, într-adevăr, există câteva lucruri simple pe care le respectă persoanele care arată întotdeauna minunat.

Planificarea este esențială

A decide cu ce să te îmbraci dimineața poate fi o provocare în majoritatea zilelor. Mulți dintre noi ne îmbrăcăm cu piesele pe care le avem la îndemână și ieșim în grabă din casă, chiar dacă nu suntem tocmai mulțumiți de felul în care arătăm și nici nu se simțim grozav. Singura modalitate de a evita acest lucru este să stabiliți cu o seară înainte ce ținută veți purta și să aveți grijă ca toate articolele vestimentare să fie curate și călcate. În mod similar, planificarea este cheia și pentru un aspect ireproșabil, de aceea puteți încerca serviciul de Mero programări, care este foarte eficient și convenabil. Mero vă ajută să efectuați rapid o programare la un salon de înfrumusețare din propriul oraș.

Acest serviciu de programare online implică doar trei pași simpli, și anume alegerea salonului de înfrumusețare (coafor, hairstyling, frizerie, cosmetică, make-up, manichiură, pedichiură și alte servicii), selectarea datei și a orei de programare și confirmarea programării. După efectuarea acestor trei pași, salonul selectat va primi datele programării și veți fi notificat pentru a vi se reaminti detaliile programării.

Echipați-vă pentru situațiile de urgență

Întotdeauna pot avea loc situații imprevizibile, care rareori pică bine. Poate că pantofii vă cauzează bătături și dureri de picioare, ați mâncat ceva foarte condimentat la prânz și acum este necesar să vă întâlniți cu o persoană importantă sau sunteți așteptați la o petrecere după programul de muncă, de care ați uitat complet. Dacă veți avea la îndemână articole esențiale pentru astfel de situații de urgență, nu veți mai experimenta stres, agitație și frustrare. Bărbații pot avea o mică trusă în mașină, în timp ce femeile sunt sfătuite să poarte mereu în geantă câteva lucruri esențiale, care se dovedesc a fi de mare ajutor în astfel de situații. Bomboanele cu mentă, plasturii, o pilă, un elastic de păr și o cutie cu medicamente analgezice vă ajută să faceți față tuturor situațiilor imprevizibile.

Reaplicați machiajul cel puțin o dată pe zi

Reîmprospătați-vă machiajul după prânz sau când începeți să simțiți că aveți nevoie de a doua pauză de cafea. De asemenea, înainte de o ședință sau o întâlnire importantă, aruncați o privire rapidă în oglindă pentru a vă asigura că arătați impecabil. Puțină pudră, un corector în zona ochilor, reaplicarea rujului și aranjarea părului sunt gesturi mărunte, care fac minuni în mijlocul zilei, atunci când programul devine tot mai aglomerat.

Nu în ultimul rând, un secret al persoanelor care arată întotdeauna bine are legătură cu servirea micului dejun dimineața. Chiar și un mic dejun simplu vă poate pregăti pentru o zi mai concentrată și mai productivă. Încercați, așadar, să vă treziți cu 15 minute mai devreme pentru a vă aduna gândurile și pentru a servi o masă echilibrată înainte ca ziua să devină agitată și ocupată.